Szuletesnapi.hu
×
Híres mai szülinaposok: Matt LeBlanc (színész), Mányai Zsuzsa (színésznő)


Születésnapi filmek

Születésnap (1998)
dán filmdráma, 101 perc
Michael és bátyja, Christian megérkeznek apjuk vidéki kúriájára, ahol születésnapi partira készülnek. Az egész népes rokonság összejön az alkalomra, az apa 60. születésnapját ünneplik.

A születésnapi kívánság (2017)
amerikai romantikus vígjáték , 84 perc
Gwen mindig szerette tudni, hogy mi vár rá az életben. Gyerekkorában készített egy listát, amiben megtervezte az életét. Most ünnepli a 30. születésnapját és ekkorra már menyasszony szeretett volna lenni.

Szülinapos időjós (2005)
kanadai vígjáték, 94 perc

Boldog születésnapot, Toby Simpson (2017)
angol film, 90 perc
Egy őrült főnökkel, egy féltékeny barátnővel és egy erőszakos apával Toby Simpson azzal tölti az életét, hogy mindenki másra gondol, csak magára nem. Miután a születésnapján a hazafele tartó vonatát törlik, egy kanapén találja magát a zenei fesztiválra utazó fiatalokkal.

Szülinap pszichokivitelben
Madison egy elkényeztetett tizenhat éves kamaszlány, aki szinte mindent megkap, amit csak akar. Születésnapi partiját a megint megnyitott Rollerdome-ban szeretné megünnepelni.

Szülinapi románc
amerikai romantikus film, 90 perc
Callie 35 éves lesz és minden idejét a saját catering cége foglalja le. A szülei ezt nem nézik jó szemmel és folyamatosan randikat szerveznek neki titokban.

Esküvő, szülinap, karácsony
84 perc
Leah 30. születésnapja ugyanarra a napra esik, mint testvére esküvője. Gyermekkori szerelme visszatér a városba az esküvőre, és eltökélt szándéka, hogy Leah születésnapja is remekül alakuljon .

Feleségemnek, 37. születésnapjára (1996)
amerikai romantikus dráma, 90 perc
David Lewis, akinek felesége, Gillian két éve egy balesetben életét vesztette, vendégül látja sógorát és sógornőjét. Mivel David a mai napig nem lábalt ki a tragédiából, a vendégek megpróbálnak segíteni rajta: magukkal visznek egy vonzó fiatal nőt a víkendre.

Boldog születésnapot! (2003)
magyar játékfilm, 99 perc
Mi várható el egy harmincéves férfitől? Legyen jó állása, autója, háza, felesége, gyereke. És hogy áll András (Kocsis Gergely) a harmincadik születésnapján?